Hírek Kiemelt hírek Szentes

A 105.éves Laci bácsit köszöntötték

Szentes legidősebb lakosát, a 104. születésnapját ünneplő Palotás Lászlót köszöntötték március 14-én Szentesen, a Gondozási Központ III-as számú klubjában.

 

 

Az ünnepeltet és a vendégeket Tököli Ildikó a klub vezetője köszöntötte, majd Nagyiván Lajosné, később  a klub vezetője is verssel köszöntötte az ünnepeltet.  Szirbik Imre polgármester a város nevében mondott közvetlen szavakat az ünnepeltnek, és ajándékot adott át.

Laci bácsi reagálva a kedves szavakra azt mondta, hogy a polgármester úr téved, hiszen már százötödik éves, hiszen 104 már elmúlt, a százötödikben jár….  Jó humorérzékét még azzal is megtoldotta, hogy a „mi a hosszú élet titka” kezdetű kérdésre ezentúl azt válaszolja, hogy egyen zsírosat, igyanak pálinkát, nem kell mindenkinek hosszú életűnek lenni, mert az sok bajjal is jár…

A születésnapost hegedűszóval köszöntötte Gila László ny. tanár és dr. Antal Péter ny. gyógyszerész. Ezúttal sem maradhatott el a klubtársak köszöntő dala, amit meghatottan hallgatott Laci bácsi.

A családias ünnepség (hiszen jelen volt a szűk család is a dédunokáig bezárólag) ünnepség az ünnepi torta átadásával, és baráti beszélgetéssel zárult.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?