Kiemelt hírek Sport Szentes

13. Nippon Zengo Fesztivál – újdonságokkal

Szentesen, a Taverna Pizzériában szeptember 18-án sajtótájékoztató keretében ismertették a 13. Országos Valdor Nippon Zengo Fesztivál előkészületeit, részletes programját, annak újdonságait.

A tájékoztatón részt vett Gémes László polgármester, Bozó Zoltán, a Csongrád megyei közgyűlés tagja, és Holman István az esemény egyik támogatója. Valamennyien annak a véleményüknek adtak teret, hogy nagyon fontos a helyi tömegsport támogatása, fellendítése, amelyre jó lehetőséget nyújt a fesztivál.

Egyetértettek abban is, hogy ennek a fesztiválnak minél szélesebb rétegnek kell sportolási, kulturális lehetőséget biztosítani, és úgy tűnik, hogy az, ennek a követelménynek is megfelel.

Egyezett az álláspontjuk abban is, hogy előnyére válhat a programnak, hogy az idén több újdonságot is bevezetnek.

Brezovai Sándor, ennek a tömegsport mozgásformának a kitalálója, a program kezdeményezője részletes ismertette az idei fesztivál eseményeit, közte kiemelte az újdonságokat. Az egyik ilyen, hogy az óvodákat megkeresve az ovisoknak kívánnak „pénzdíjas” vetélkedőt szervezni a fesztivál keretein belül.

Az idén megszólítják a szenior korosztályt is. Erről a videón tájékozódhat részletesebben.

Fontos, hogy a rendezvény szeptember 28-án lesz, az Ifjúsági Ház melletti parkban („gödörben”), a programok pedig ingyenesek.

Képgaléria (benne a részletes program):
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3074516052619531

13. Nippon Zengo Fesztivál újdonságai

13. Nippon Zengo Fesztivál – újdonságokkal(Képmelléklettel)Szentesen, a Taverna Pizzériában szeptember 18-án sajtótájékoztató keretében ismertették a 13. Országos Valdor Nippon Zengo Fesztivál előkészületeit, részletes programját, annak újdonságait. A tájékoztatón részt vett Gémes László polgármester, Bozó Zoltán, a Csongrád megyei közgyűlés tagja, és Holman István az esemény egyik támogatója. Valamennyien annak a véleményüknek adtak teret, hogy nagyon fontos a helyi tömegsport támogatása, fellendítése, amelyre jó lehetőséget nyújt a fesztivál. Egyetértettek abban is, hogy ennek a fesztiválnak minél szélesebb rétegnek kell sportolási, kulturális lehetőséget biztosítani, és úgy tűnik, hogy az, ennek a követelménynek is megfelel.Egyezett az álláspontjuk abban is, hogy előnyére válhat a programnak, hogy az idén több újdonságot is bevezetnek.Brezovai Sándor, ennek a tömegsport mozgásformának a kitalálója, a program kezdeményezője részletes ismertette az idei fesztivál eseményeit, közte kiemelte az újdonságokat. Az egyik ilyen, hogy az óvodákat megkeresve az ovisoknak kívánnak „pénzdíjas” vetélkedőt szervezni a fesztivál keretein belül. Az idén megszólítják a szenior korosztályt is. Erről a videón tájékozódhat részletesebben.Fontos, hogy a rendezvény szeptember 28-án lesz, az Ifjúsági Ház melletti parkban („gödörben”), a programok pedig ingyenesek.Képgaléria (benne a részletes program):https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3074516052619531

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. szeptember 18., szerda

Vélemény, hozzászólás?