Kiemelt hírek Sport Szentes

14. alkalommal találkoztak Tompaháton a fogathajtók

A Derekegyházért Közhasznú Egyesület és Derekegyház Község Önkormányzata szeptember 8-án Derekegyház-Tompaháton, a Furioso Emlékparkban tartotta meg a már több éves hagyománnyal rendelkező Furioso Kettesfogathajtó Emlékversenyt.

A Nagymágocsi Lovassport Egyesület szervezte versenyen a Kettesfogat CAN-C (H2); a Póni kettesfogat CAN-C (P2); a Kettesfogat CAN-D (H2); és a Póni kettesfogat CAN-D (P2) kategóriákban rendeztek versenyt, hibapont büntetéses akadályhajtást két fordulóban, összevetéssel.

A jó hangulatú verseny levezetője Kiss Sándor (I. osztály) volt. Az 1-6. helyezett díjszalag, az 1-3. helyezett serleg díjazásban részesült, minden résztvevő kapott Emléklapot, és ajándékot. A díjakat Szabó István, Derekegyház polgármestere, valamint a zsűri elnöke adták át.

(Az eredményeket később közöljük.)

A versenyt, ugyancsak már évek óta, kulturális program követi. Az idén a Polka Band Fúvószenekar, a Csongrádi Színjátszókör, a Derce Néptánccsoport, Ágoston Anita énekes, Molnár Renáta hastáncos, valamint Csocsesz és Zoltán Erika szórakoztatták a közönséget.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

Vélemény, hozzászólás?