Hírek Kiemelt hírek Szentes

2021. első szentesi újszülöttje

2021. január 1-én 16.48-kor született meg a szentesi dr. Bugyi István kórházban Molnár Farkas Karolina gyermeke Károly. A kisfiú 3850 grammal született, magassága 50 cm, erős, és jó egészségnek örvend.
A csongrádi szülőknek ő az első gyermekük, ennek megfelelően nagy izgalommal várták születését – mondta az anyuka. Különösen azon izgultak, hogy a születést ne befolyásolja a korona-vírus, szerencsére nem volt semmi gond, a szülés is aránylag könnyű volt. A nagyszülőkkel együtt már felkészültek az újszülött otthoni fogadására, várhatóan január 4-én hagyhatják el a kórházat. Az apuka Csongrádon, a HUN-PEt Kft-nél dolgozik.
A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és belső tér
A gyermeket és anyukáját egy nagy mackóval és 10 000Ft-os Babycenter utalvánnyal köszöntötte a Szentes város polgármestere, Szabó Zoltán Ferenc. „Igaz, hogy az újszülött csongrádi, de mégis csak a szentesi kórházban látta meg a napvilágot, a szülők a Kurca-parti intézményt választották, vagyis a város hírnevét is öregbítik – a személyes gratulációkat követően így kezdte köszöntőjét a város vezetője.
A későbbiekben hozzátette: az első ’kifejezetten’ szentesi újszülöttet is hasonló szívélyességgel és ajándékokkal fogja köszönteni.
Dr. Abebené Bagi Márta, a kórház ápolási igazgatója is – kedves és közvetlen szavak kíséretében – felköszöntötte az anyukát.
Videón itt tekintheti meg:
https://youtu.be/cJuvnB3Ztak

Vélemény, hozzászólás?