Hírek Kiemelt hírek Szentes

2022. Az IFJÚSÁG ÉVE „KAMASZ TERASZ” Ifjúsági Közösségi Klub Megnyitó

Az IFJÚSÁG európai évében az Életünk Lapjai Közösségi Klub, mint civil kezdeményezés TERET és ALKALMAT szeretne biztosítani a fiatalok számára, hogy megosszák másokkal és velünk a jövővel kapcsolatos elképzeléseiket, tájékozódjanak a hazai és külföldi lehetőségekről és egyben bővítsék ismereteiket a meghívott szakemberek előadásai által.
Küldetésünk, hogy felhívjuk a figyelmet, hogy milyen fontos szerepet játszanak a fiatalok a jövő építésében és egy környezetkímélőbb, befogadóbb és digitalizáltabb közösség létrehozásában.
Itt az idő, hogy a világjárványt lassan magunk mögött hagyva bizalommal és reményekkel lépjünk tovább.
KAMASZ TERASZ LOGÓ Pályázatát is azzal a céllal indítottuk útjára, hogy a fiatalság találja meg a számára legmegfelelőbbet, a legjobban vizualizáló „védjegyet”, az IFJÚSÁG szó jelentését.
Április 29-én 18:00 órai kezdettel az Életünk Lapjai Közösségi Klub szeretettel várja Szentes Város Diák Önkormányzat képviselőit, a pályázatokat benyújtó diákokat és minden kedves érdeklődőt egy IFJÚSÁGI KEREKASZTAL megbeszélésre, JÖVŐTERVEZŐ workshopra.
Ezen a napon a KAMASZ TERASZ Ifjúsági Közösségi Klub LOGÓ Pályázatának két kategóriában beadott győzteseit is díjazzuk.
A rendezvény helyszíne: Szentes, Szecessziós Ház
Időpont: 2022.április 29. (péntek) 18:00 óra
Lehet, hogy egy kép erről: 9 ember, álló emberek és , szöveg, amely így szól: „KAMASZ TERASZ MEGNYITÓ Suanter Szecessziós Ház 2022.április 29. (péntek) 18 óra”

Vélemény, hozzászólás?