Kiemelt hírek Szentes

21 kerékpárt vettek nyilvántartásba

A Szentesi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársa augusztus 12-én az 1. számú Postahivatal mellett (a város központjában) a „Bike Safe” kerékpár regisztrációs programmal, a „Házhoz megyünk” vagyonvédelmi projekttel, valamint a Police Coffee kertében egy pohár kávéval is várta a kerékpár tulajdonosokat és az érdeklődőket.

A négy órás program során folyamatosan voltak a Rendőrség információs pontjánál: vagy a kerékpárjukat regisztráltatták, vagy bűnmegelőzési tanácsokat kértek, esetleg a hasznos információkat tartalmazó kiadványokkal ismerkedtek az odatérő emberek.

A legtöbben a kerékpár regisztrációt vették igénybe – ezen a délutánon összesen 21-en. (Az idén már ez volt a harmadik ilyen alkalom a városban.)

A Szentesi Rendőrkapitányság a következő időszakban folytatja ezt a gyakorlatát. Legközelebb várhatóan a működési területükhöz tartozó egyik település frekventált pontján jelennek meg, és nyújtják a rendőrségi programokhoz kapcsolódó szolgáltatásaikat. Szentesen (várhatóan) októberben lesz ismét kerékpár regisztráció.

Ezek pontos idejéről, helyszínéről itt a Szentesi Gyors-on kellő időben tájékoztatunk.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4230061970398261

Vélemény, hozzászólás?