Kiemelt hírek Szentes

2,4 milliárd jutott Szentesnek fejlesztésre (videóval)

Szentesen, a Fidesz irodában február 5-én Bozó Zoltán és Gémes László Csongrád megyei közgyűlési képviselők sajtótájékoztatót tartottak Szentes és térségét érintő fejlesztési kérdésekben.

Bozó Zoltán bevezetőjében arról beszélt, hogy ez az időszak a számvetések, az évértékelések ideje, egyébként pedig 7-8 hónap múlva vége az önkormányzati ciklusnak, ezért tartották megyei képviselő társával együtt fontosnak, hogy tájékoztatást adjanak az elvégzett munkájukról.

Kollégája – aki jelenleg Szegvár polgármestere – 17 éve vesz részt az önkormányzati munkában, 14 éve polgármesterként is tevékenykedik, kilencedik éve pedig tagja a Csongrád megyei közgyűlésnek. Ráadásként a most záruló ciklusban a megyei Településfejlesztési Bizottság elnöke is, ezért (is) vállalta, hogy összegezi az elvégzett munkát.

A 16 perces – videónak ez a témája:

Gémes László – az elmúlt öt év szentesi fejlesztései

2,4 milliárd jutott Szentesnek fejlesztésreSzentesen, a Fidesz irodában február 5-én Bozó Zoltán és Gémes László Csongrád megyei közgyűlési képviselők sajtótájékoztatót tartottak Szentes és térségét érintő fejlesztési kérdésekben. Bozó Zoltán bevezetőjében arról beszélt, hogy ez az időszak a számvetések, az évértékelések ideje, egyébként pedig 7-8 hónap múlva vége az önkormányzati ciklusnak, ezért tartották megyei képviselő társával együtt fontosnak, hogy tájékoztatást adjanak az elvégzett munkájukról. Kollégája – aki jelenleg Szegvár polgármestere – 17 éve vesz részt az önkormányzati munkában, 14 éve polgármesterként is tevékenykedik, kilencedik éve pedig taja a Csongrád megyei közgyűlésnek. Ráadásként a most záruló ciklusban a megyei Településfejlesztési Bizottság elnöke is, ezért (is) vállalta, hogy összegezi az elvégzett munkát.A cikk alatt látható – 16 perces – videónak ez a témája.Összességében az elmúlt öt év során a Területfejlesztési Operatív Program keretében Szentes 2,4 milliárd forint fejlesztési forrásokhoz jutott, nem számítva a térségi közutak felújítását szolgáló közel 200 millió, vagy a civilszervezetek, illetve oktatási intézmények támogatására megítélt mintegy 100 millió forintot. Gémes László utólag elmondta, azért tartotta fontosnak számokkal együtt részletezni a feladatokat, mert ez talán jelzi a munka nagyságát, sokrétűségét.Végezetül Bozó Zoltán hozzátette: olyan célokat vállaltak fel, illetve dolgoztak megvalósulásukért, amelyekről úgy érezték, hogy az emberek megbecsültségét, a gyermekek jövőjét és a helyi gazdasági fejlődést szolgálják.

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. február 5., kedd

Összességében az elmúlt öt év során a Területfejlesztési Operatív Program keretében Szentes 2,4 milliárd forint fejlesztési forrásokhoz jutott, nem számítva a térségi közutak felújítását szolgáló közel 200 millió, vagy a civilszervezetek, illetve oktatási intézmények támogatására megítélt mintegy 100 millió forintot.

Gémes László utólag elmondta, azért tartotta fontosnak számokkal együtt részletezni a feladatokat, mert ez talán jelzi a munka nagyságát, sokrétűségét.

Végezetül Bozó Zoltán hozzátette: olyan célokat vállaltak fel, és dolgoztak megvalósulásukért, amelyekről úgy érezték, hogy az emberek megbecsültségét, a gyermekek jövőjét és a helyi gazdasági fejlődést szolgálják.

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?