Kiemelt hírek Szentes

35 éves a Klauzál – Jubileumi bál

Az idén ünnepli alapításának 35. évfordulóját a Szentesi Klauzál Gábor Általános Iskola. Ennek jegyében szervezték meg a farsangkor már hagyományos bálját az intézmény, de most ünnepibb volt a hangulat, bővítettebb a program.

Dévay István, az iskola igazgatója köszönte meg a vendégeknek, hogy eljöttek közösen ünnepelni, és persze vidáman eltölteni néhány órát.

Oltyán Lajos címzetes (alapító) igazgató, a bál fővédnöke nagyon röviden visszaemlékezett az eltelt évtizedek néhány érdekesebb pillanatár. Örömmel vette, hogy az iskola immár nyílt bálat szervez, reményét fejezte ki, hogy még a mostani dupláját, a 70. évfordulót is bállal ünneplik majd az utódok. Jó szórakozást kívánva még egy Csokonai Vitéz Mihály vers-részletet is elmondott.

Kőhalmi Zoltán építész, Karinthy-gyűrűs humorista, a bál másik fővédnöke is mondott köszöntőt, ebből egy részletet a cikk alatti videón megtekinthetnek.

Az iskola 4. osztályosai egy vidám bemutatóval kedveskedtek a vendégeknek, ebből itt láthatnak részleteket:
https://youtu.be/_O_0occ6_so

A vacsorát követően az iskola két növendéke, két sztárvendége Kőhalmi Zoltán és Hajdú Balázs adott elő egy-egy műsort.

A bálban a talpalávalót, és a vidám hangulat megteremtését az Alibi együttes szolgáltatta.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3571080399629758

Kőhalmi Zoltán – a klauzálos

35 éves a Klauzál – Jubileumi bál(Videókkal és képmelléklettel)Az idén ünnepli alapításának 35. évfordulóját a Szentesi Klauzál Gábor Általános Iskola. Ennek jegyében szervezték meg a farsangkor már hagyományos bálját az intézmény, de most ünnepibb volt a hangulat, bővítettebb a program.Dévay István, az iskola igazgatója köszönte meg a vendégeknek, hogy eljöttek közösen ünnepelni, és persze vidáman eltölteni néhány órát. Oltyán Lajos címzetes (alapító) igazgató, a bál fővédnöke nagyon röviden visszaemlékezett az eltelt évtizedek néhány érdekesebb pillanatár. Örömmel vette, hogy az iskola immár nyílt bálat szervez, reményét fejezte ki, hogy még a mostani dupláját, a 70. évfordulót is bállal ünneplik majd az utódok. Jó szórakozást kívánva még egy Csokonai Vitéz Mihály vers-részletet is elmondott. Kőhalmi Zoltán építész, Karinthy-gyűrűs humorista, a bál másik fővédnöke is mondott köszöntőt, ebből egy részletet a cikk alatti videón megtekinthetnek.Az iskola 4. osztályosai egy vidám bemutatóval kedveskedtek a vendégeknek, ebből itt láthatnak részleteket:https://youtu.be/_O_0occ6_soA vacsorát követően az iskola két növendéke, két sztárvendége Kőhalmi Zoltán és Hajdú Balázs adott elő egy-egy műsort.A bálban a talpalávalót, és a vidám hangulat megteremtését az Alibi együttes szolgáltatta.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3571080399629758

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. február 23., vasárnap

 

Vélemény, hozzászólás?