Hírek Sport Szentes

Nyárzáró vízilabda torna

Szentesen, a dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában augusztus 25. – 27-én rendezték meg a II. Szegvár Takarék Kupa vízilabda tornát, 2006-os születésű játékosoknak. Összesen 16 együttes nevezett (két lány csapat is), negyven mérkőzést játszottak. Egy fiú és egy lány csapatott indított a Szentesi VK. Négy csoportban bonyolították le a selejtezőket, majd a csoportgyőztesek játszottak elődöntőt.

A saját csoportját megnyerő hazai fiú csapat a másik csoportgyőztes Debrecentől kikapott, és így a harmadik helyért játszhatott. A bronzmérkőzésen az ellenfele a Pécstől vereséget szenvedő Szolnok együttese volt, és ott a szentesi együttes 8:5-re kikapott a megyeszékhely csapatától, végül a tornán a 4. helyen végzett.

Az első helyért folyó mérkőzés végeredménye:

Pécs – Debrecen 5 : 2

A II. Szegvár Takarék Kupa végeredménye:

  1. Pécs
  2. Debrecen
  3. Szolnok
  4. Szentes

A tornán, a negyedik helyen végzett szentesi csapat tagjai:

Inokai Tóth Martin, Ludányi Lóránt, Fási Botond, Melkuhn Máté, Fási Marcel, Mácsai László, Király Levente, Czirok Csaba, Varga Ádám, Molnár Boldizsár, Kovács Botond, Horváth Áron és Erdész Dávid.

Edzők: Torday Árpád és Czirok Csaba.

Legjobb kapus a nyíregyházi Pelle Levente, a legjobb mezőnyjátékos a szolnoki Cseh Maxim lett. /A szentesiek közül a legtöbb gólt (20-at) Melkuhn Máté lőtte. /

 

Képgaléria  a bronzmérkőzésről (Szentes – Szolnok):

navigate_before
navigate_next

Vélemény, hozzászólás?