Hírek Szentes

Festmény kiállítás a református otthonban

A Szentesi Református Idősek Otthona szeptember 26-án képzőművészeti kiállítást rendezett az intézményben. A Bodor Viktória, Budapesten élő művésznő alkotásaiból összeállított tárlatot Horváth Imre az otthon igazgatója ajánlotta az érdeklődők figyelmébe.

Beszélt arról, hogy a VI. Szenior- Junior rendezvényük keretében szervezték meg a kiállítást, hogy az otthonba érkező ovisok, óvodapedagógusok és a vendégek is láthassák a gyönyörű festményeket, grafikákat. Hozzátette: már régóta szeretnék az intézményre túlságosan is jellemző sok fehér színt egy kicsit tarkábbá tenni, a mosta a folyosón elhelyezett sokszínű képek ezen oldanak egy kicsit.

 

 

Bodor Viktória pécsi származású, de jelenleg a fővárosban élő festő és fotós. Festményeivel szeretné a mese, a varázslat világát visszacsempészni a mindennapokba, az emberek életébe. Képei mindenkinek szólnak, de leginkább a gyermekeknek és a gyermeklelkű felnőtteknek. Az utóbbi években több kiállítása is volt, többek között Pécsen, Kecelen, Soltvadkerten, Budapesten, vagy Fonyódon.

A kiállítás megnyitón közreműködött Nagy János (zongora) és Andor Csilla (ének).

A kiállítás október 20-ig lesz látogatható, az intézménylátogatási idejében, munkanapokon 9-12-ig, minden műértőt szívesen fogadnak.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?