Hírek Kiemelt hírek Szentes

90 éves szépkorú köszöntése

90. születésnapján, február 20-án a város vezetője otthonáéban, családja körében köszöntötte Purgel Istvánnét.
Szabó Zoltán Ferenc polgármester egy csokor virággal, a magyar miniszterelnök születésnapi köszöntő Emléklapjával és egy szentesi témájú könyvvel üdvözölte jubileumi születésnapján az ünnepeltet.
A köszöntő végén a már hagyományos ünnepi torta, a rajta található gyertyák elfújása következett, majd kötetlen beszélgetéssel telt a találkozás. Ennek során Rózsika néni örömét fejezte ki, hogy megismerhette a város vezetőjét, sok sikert kívánt munkájához.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, sütemény és belső tér
Purgel Istvánné jó egészségnek örvend, gyógyszert nem szed, viszont már nem tökéletes a mozgása. Lábfájás esetén – gyógyszerként – Dianával kenegeti a lábát.
Szabadidejében legszívesebben TV-t néz, „Müller Cecília tájékoztatóját minden nap megnézem”, de a zenés műsorokat is kedveli. Jó humorú, kedveli még most is a társaságot. Minden évben nagy „buli” a születésnap, már tervezik, hogy amikor véget ér a járványügyi helyzet az idén is népes körben megünneplik a 90.-et
Legkedvesebb olvasmánya a Szabad Föld hetilap, melyet már hosszú évtizedek óta járat.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és belső tér
Élettársa – már lassan 40 éve – Horváth Lajos, aki napjainkban bevásárol, közösen főz Rózsika nénivel. Két közeli rokona Szabó Imréné és Szabó Tiborné sokat besegít a mindennapi életvitel könnyebbé tételében. Ők is jelen voltak az ünnep perceiben, és köszöntötték Rózsika nénit.
Szerkesztőségünk boldogságot és jó egészséget kíván Rózsika néninek!

Vélemény, hozzászólás?