Kiemelt hírek Szentes

95 év derűben, családi körben

Népes rokonsága körében szeptember 12-én Szegváron, a Castellum Étteremben ünnepelte születésének 95. évfordulóját Szabó Sándorné. Először a közeli hozzátartozók köszöntötték fel Esztike nénit, majd Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere is köszöntötte az ünnepeltet: átadta Magyarország miniszterelnökének köszöntő Emléklapját, és a város ajándékát.
Bár maga a születésnap szeptember 13-a, de legnagyobb létszámban ezen a napon tudott találkozni a népes család. (Azért Szegváron, mert van egy kis kötődés a településhez, továbbá ebben az étteremben több, kellemesen együtt töltött családi ünnepséget is tartottak már.)
Az ünnepelt dolgozott a Háziipari Szövetkezetnél (neccelés), majd a Kontaktában bedolgozóként (szerelés), és innen ment nyugdíjba – éppen negyven éve. Később még öt évet „rádolgozott”. Azóta is sokat tevékenykedik, napjainkban leves-tésztákat készít, a születésnapi menü levesébe is az ő csigatésztája került.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és szabadtéri
Három gyermeket nevelt fel, 11 unokája, 17 dédunokája és 4 ükunokája van.
Esztike néni jó egészségnek örvend, de azért „néha itt-ott fáj”. Mindenestere ellátja a családot, továbbá nagyon szeret kártyázni, és nagyon nem szeret veszíteni.
95. születésnapján szerkesztőségünk is jó egészséget, izgalmaktól mentes további szép éveket kíván Esztike néninek!

Vélemény, hozzászólás?