Kiemelt hírek Szentes

A 16. szentesi térfesztivál

Szentesen, már hagyományosan szeptember harmadik hétvégéjén rendezik meg a Térfesztivált, a Kossuth tér (legutóbbi) megújulásának évfordulóján.
A rendezvény regionális látogatottságú, és ekkor tartották a Pálinka és Bor Ünnepét, a Csokoládé fesztivált is, így gasztronómia, kulturális sokszínűség jellemezte az eseményt. (Az esemény plakátját a fotók között láthatják, abból pedig megismerhetik a konkrétumokat.)

Ami az idei Térfesztivál különlegességét adta, hogy Szirbik Imre polgármester köszöntötte a fesztiválozókat, egyben – 27 évi városvezetést követően – mint polgármester, közvetlen szavakkal elköszönt a város lakóitól.

A fesztivált záró „nagykoncertet” a Budapest Bár együttes adta.

(A videón: a térfesztivál eleje és vége)
Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3086046834799786

 

Szentesi Térfesztivál 2019 eleje és vége

A 16. szentesi térfesztivál(Képmelléklettel)Szentesen, már hagyományosan szeptember harmadik hétvégéjén rendezik meg a Térfesztivált, a Kossuth (legutóbbi) megújulásának évfordulóján.A rendezvény regionális látogatottságú, és ekkor tartották a Pálinka és Bor Ünnepét, a Csokoládé fesztivált is, így gasztronómia, kulturális sokszínűség jellemezte az eseményt. (Az esemény plakátját a fotók között láthatják, abból pedig megismerhetik a konkrétumokat.)Ami az idei Térfesztivál különlegességét adta, hogy Szirbik Imre polgármester köszöntötte a fesztiválozókat, egyben – 27 évi városvezetést követően – mint polgármester, közvetlen szavakkal elköszönt a város lakóitól.A fesztivált záró „nagykoncertet” a Budapest Bár együttes adta.(A videón: a térfesztivál eleje és vége)Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3086046834799786Fotók: Nagy Zsolt

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. szeptember 22., vasárnap

Vélemény, hozzászólás?