Kiemelt hírek Szentes

A 90. születésnapon

Szentesen, Gondozási Központ, II. sz. Idősek Klubjában (Nagyörvény u. 53. szám) július 17-én dr. Demeter Attila, alpolgármester köszöntötte születésnapján a 90 éves Konkoly Mihálynét. A város egyik vezetője a köszöntője mellett verset is mondott az ünnepeltnek, majd egy virágcsokor kíséretében átadta a miniszterelnök Köszöntő Emléklapját.

Marika néni 90 évvel ezelőtt ezen a napon született. Szülei a mezőgazdaságban dolgoztak, három fiú testvérével együtt gyermekkorát tanyán töltötte.

Férjével 1959-ben ismerkedett meg, nagyon boldog házasságban éltek egészen 2009-ig, férje haláláig.

Marika néni a Háziipari szövetkezetben dolgozott, onnan ment nyugdíjba. Férje elvesztése után kezdett el a II. számú Idősek Klubjába járni. Szeretett a klubba járni, hamar beilleszkedett, szerették a klubtársai. Mindig „adott magára” (napjainkban is): minden nap friss frizurával, sminkkel érkezik a klubba, és szerepet vállal a közösség feladataiból.

A köszöntés végén kapta meg az ünnepelt a születésnapi tortát, majd a Gondozási Központ vezetője, Puskásné Halál Ágnes, valamint klub tagjai virággal, illetve műsorral köszöntötték Marika nénit.

Mi is további jó egészséget, és boldogságot kívánunk!

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2905443172860154

Vélemény, hozzászólás?