Kiemelt hírek Szentes

A Boros végzős diákjai megkapták az iskola-szalagot

A HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum október 22-én a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban rendezte meg a szalagtűző ünnepségét. A 2018-2022 közötti tanévekben az iskolában tanult és tanulmányaikat ott befejező diákok kapták meg az intézményhez való tartozás jelképét, a szalagot osztályfőnöküktől.
Az ünnepségen részt vett és felszólalt Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere. Közvetlen szavakkal a fiatalokra jellemző vidámságra buzdította a végzős diákokat, még akkor is, ha életük rendkívül fontos és talán meghatározó időszak előtt állnak. Kívánta, hogy legyen sikeres tanulmányi munkájuk, és az életben pedig sok boldogságot találjanak.
A szalagtűzés előtt álló diákok bevonulása után a 11-esek útravaló beszédét és jótanácsait Csorba Éva 11.b, Bottyán Blanka és Menyhárt Jázmin 11.c osztályos tanulók tolmácsolták.
Ezután következtek az ünnepség legszebb pillanatai, maga a szalagtűzés. Az osztályok legjobbjainak az iskola igazgatónője, Somosné Puskás Krisztina tűzte fel a szalagot: a 12.a osztályból Szebegyinszki Dorina, Piti Petra és Szatmári Nagy Zoltán, a 12.b osztályból kérem, fáradjon ki Hajdu Izabella és Katarof Patrícia, a 12.c osztályból Nagy Dorka és Gyarmati Lehel.
Lehet, hogy egy kép erről: 7 ember, álló emberek és belső tér
A szalagavató ünnepségen 75 diák kapta meg HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum szalagját és szerény ajándékát.
A végzősök gondolatait Bubor Brenda 12.b és Szilvási Martin 12.c osztályos tanulók mondták el társaiknak és szüleiknek.
Szalagtűző ünnepségünk zárásaként, Somosné Puskás Krisztina igazgatónő mondta el a végzős évfolyam diákjaihoz szóló gondolatait!
A szalagavatón közreműködtek:
* Csizi Blanka 11. a osztályos tanuló, aki Eötvös József: Tanács című költeményét szavalta el
* Pozsár Gréta 11.b osztályos tanuló és felkészítő tanára Takács Gabriella, akik a The Londonderry Air című darabot adták elő
* Jövönkért Alapfokú Művészeti Iskola növendék táncospárja
* Gulyás Adél és Németh Dániel – műsorvezetők
Képgaléria:

Vélemény, hozzászólás?