Hírek Kiemelt hírek Szentes

A csongrádi gyermekek is rendszeresen jönnek a vadvédelmi központba

Csongrád Piroskavárosi Általános iskola alsó tagozatos, nyári táboros gyermekei látogattak el a Szentesi Természet- és Vadvédelmi Mentőközpont Alapítványhoz – 41 fővel. A gyermekek egy rendhagyó napot tölthettek el, részt vehettek az őzikék, sünik, gólyák és egyéb madarak és állatok etetésében.
Lehet, hogy egy kép erről: 13 ember, gyermek, álló emberek és szabadtéri
Heti szinten érkeznek a csoportok a Mentőközpont Bocskay utcai intézményébe, a pedagógusok egyre jobban érzik annak fontosságát, hogy a gyermekek minél több tapasztalatot és tudást szerezzenek környezet- és természetvédelem terén.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, álló és szabadtéri
A gyermekekről kimagaslóan beszélhetek, hiszen nagyon ügyesek és igen nagy tudással rendelkeznek korukhoz képest. Az őket kísérő pedagógusokkal egyeztettünk, annak ügyében, hogy a 2021/2022 tanévtől a gyermekek oktatásában részt vehessünk.
Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, álló emberek és szabadtéri
Továbbá Bedő Tamást, Csongrád polgármesterét is tájékoztattuk a csongrádi gyermekek természet- és környezetvédelmi oktatásról. T Mind emellett gratulációinkat fejeztük ki a csongrádi iskolás gyermekekkel kapcsolatosan – mondta el Nagy Tímea, az intézmény vezetője.

Vélemény, hozzászólás?