Kiemelt hírek Szentes

A Damjanich óvoda testvérkapcsolata Sepsiszentgyörggyel

Miután az óvodások hazamentek az oviból, október 25-én hivatalos testvérkapcsolati ünnepéget rendeztek a szentesi Damjanich utcai óvodában. Ekkor írták alá a Szentesi Felsőpárti Óvoda Damjanich J. utcai Tagóvoda és a Sepsiszentgyörgyi Árvácska Óvoda testvéróvodai kapcsolatáról szóló dokumentumot.

Az ünnepségen jelen voltak Felsőpárti Óvoda vezető-óvónői, több háromszéki óvónő, szentesi önkormányzati képviselők, akiket Ágostonné Szabó Tünde tagóvodavezető köszöntött.

A program elején a házigazda óvoda néptáncos csoportja mutatott be népi játékokat, néptáncot.

A dokumentum aláírása előtt Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere üdvözölte a megállapodás létrejöttét, kijelentette: a jövőben is támogatják, hogy a testvérvárosi kapcsolatok intézményi szinten teljesedjenek ki.

Kovács János önkormányzati képviselő az általa is kezdeményezett kapcsolat előzményeiről beszélt, amely Sepsiszentgyörgyön indult el, majd a két óvoda vezetője fogalmazta meg a közös teendőket.

Ágostonné Szabó Tünde örömét fejezte ki, hogy létrejöhetett a megállapodás, ráadásul már a második, hiszen a Mátéffy utcai óvodának már van testvérvárosi óvodai kapcsolata.

Albert Anna, a sepsiszentgyörgyi Árvácska óvoda vezetője hozzászólásában azt hangsúlyozta, hogy számukra (is) nagyon fontos a szakmai tapasztalatcsere, ezzel az együttműködéssel ez jól megvalósítható.

Ezt követően a két érintett óvoda vezetői aláírták a testvérvárosi intézményi kapcsolatot kinyilatkoztató okmányt.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3187317328006069

Damjanich és az Árvácska óvoda együttműködése

A Damjanich óvoda testvérkapcsolata Sepsiszentgyörggyel(Képmelléklettel)Miután az óvodások hazamentek az oviból, október 25-én hivatalos testvérkapcsolati ünnepéget rendeztek a szentesi Damjanich utcai óvodában. Ekkor írták alá a Szentesi Felsőpárti Óvoda Damjanich J. utcai Tagóvoda és a Sepsiszentgyörgyi Árvácska Óvoda testvéróvodai kapcsolatáról szóló dokumentumot.Az ünnepségen jelen voltak Felsőpárti Óvoda vezető-óvónői, több háromszéki óvónő, szentesi önkormányzati képviselők, akiket Ágostonné Szabó Tünde tagóvodavezető köszöntött.A program elején a házigazda óvoda néptáncos csoportja mutatott be népi játékokat, néptáncot.A dokumentum aláírása előtt Szabó Zoltán Ferenc, Szentes polgármestere üdvözölte a megállapodás létrejöttét, kijelentette: a jövőben is támogatják, hogy a testvérvárosi kapcsolatok intézményi szinten teljesedjenek ki.Kovács János önkormányzati képviselő az általa is kezdeményezett kapcsolat előzményeiről beszélt, amely Sepsiszentgyörgyön indult el, majd a két óvoda vezetője fogalmazta meg a közös teendőket. Ágostonné Szabó Tünde örömét fejezte ki, hogy létrejöhetett a megállapodás, ráadásul már a második, hiszen a Mátéffy utcai óvodának már van testvérvárosi óvodai kapcsolata.Albert Anna, a sepsiszentgyörgyi Árvácska óvoda vezetője hozzászólásában azt hangsúlyozta, hogy számukra (is) nagyon fontos a szakmai tapasztalatcsere, ezzel az együttműködéssel ez jól megvalósítható. Ezt követően a két érintett óvoda vezetői aláírták a testvérvárosi intézményi kapcsolatot kinyilatkoztató okmányt.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3187317328006069

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. október 26., szombat

 

Vélemény, hozzászólás?