Kiemelt hírek Szentes

A “drámaisok” színházi előadása

A Horváth Mihály Gimnázium irodalmi-drámai tagozatos diákjai színpadra állították Verebes István: Üzenet című művét, február 13-án Szentesen, az Ifjúsági Házban is előadtak.

A négy tehetséges, végzős diák: Virág Zsombor, Maczky-Kő Bálint, Mari Csongor, Papdi Dániel önszorgalomból készítette el a színdarabot, melyet már több városban is bemutattak.

A közönség, amely megtöltötte az intézmény előadótermét jól reagálta le a diákok által nagy lelkesedéssel és tehetséggel reprezentált egyfelvonásost.

Ez az előadás jól mutatja azt a törekvést, miszerint a gimnázium törekszik az eddigieknél szorosabb kapcsolat kialakítására a város lakóival.

A cikk alatti videón részleteket láthat az előadásból. (A válogatás végén a szereplők mondják el az Üzenet üzenetét.)

 

 

 

Üzenet – HMG drámai tagozat előadása

A "drámaisok" színházi előadásaA Horváth Mihály Gimnázium irodalmi-drámai tagozatos diákjai színpadra állították Verebes István: Üzenet című művét, február 13-án Szentesen, az Ifjúsági Házban is előadtak. A négy tehetséges, végzős diák: Virág Zsombor, Maczky-Kő Bálint, Mari Csongor, Papdi Dániel önszorgalomból készítette el a színdarabot, melyet már több városban is bemutattak.A közönség, amely megtöltötte az intézmény előadótermét jól reagálta le a diákok által nagy lelkesedéssel és tehetséggel reprezentált egyfelvonásost. Ez az előadás jól mutatja azt a törekvést, miszerint a gimnázium törekszik az eddigieknél szorosabb kapcsolat kialakítására a város lakóival. A cikk alatti videón részleteket láthat az előadásból. (A válogatás végén a szereplők mondják el az Üzenet üzenetét.)Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2545203335550808

تم النشر بواسطة ‏‎Szentesi Gyors – hangos hírújság‎‏ في الأربعاء، ١٣ فبراير ٢٠١٩

Vélemény, hozzászólás?