Kiemelt hírek Sport Szentes

A felnőttek között is eredményes a 17 éves pólós lány

Az utánpótlássport.hu internetes oldal a női vízilabda OB I őszi szezonjának statisztikáit böngészve, néhány utánpótláskorúakkal kapcsolatos érdekességre is rábukkant. Mi pedig egy kitűnő szentesi játékos teljesítményre.
 
Egyetlen mérkőzés maradt hátra a női vízilabda OB I őszi szezonjából (a Kurca-parti gárda december 12-én fogadja a Tatabányát), melyben talán még sosem kapott annyi utánpótláskorú játékos lehetőséget, mint most. Jellemző ez a szentesi csapatra is, a megszokottnál jóval több tinédzser mutatkozhatott be a felnőtteknél, leginkább a járványhelyzetnek „köszönhetően”.
 
Korát tekintve idetartozik, de Dömsödi Dalma azok közé tartozik, akik nem szükségszerűen ugrottak medencébe a nagyok között, hanem akár a legélesebb helyzetben is nyugodt szívvel bevethető, az egyik meghatározó játékossá nőtte ki magát a felnőtt csapatban.
 
A 17 éves Dalma úgy áll az OB I. góllövő listájának 17. helyén 17 góljával, hogy a többieknél egy meccsel kevesebbet játszott az együttese.
A szövetség pontszámítása alapján összeállított rangsorban, a legértékesebb fiatalnak Dömsödi Dalma számít (25 pont), ezzel a 9. a felnőttek között.
A képen a következők lehetnek: 1 személy, közeli
 
Csak remélhetjük, hogy Dalma, a Hungerit Szentes idei utolsó bajnoki mérkőzésén is több góllal járul hozzá csapata várható sikeréhez.

Vélemény, hozzászólás?