Hírek Kiemelt hírek Szentes

A felsőpárti református gyülekezet adománya a Kórháznak

A Szentes-Felsőpárti Református Gyülekezet és a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány május 20-án ajándékot vitt a dr. Bugyi István Kórházba, hogy személyesen és szóban is megköszönje a Covid osztályokon dolgozók áldozatkész és fáradhatatlan munkáját.
Az egészségügyi intézmény kápolnájában találkozott a kórház dolgozóinak képviselőivel Gilicze Andrásné, a Szentes-Felsőpárti Református Gyülekezet lelkésze és Kiss Tamás az Alapítvány Békés megyei munkatársa. Összesen kilencven csomagot adtak át az Intenzív-, a Fertőző- és a Sürgősségi Osztálynak, ahol a járványhelyzet betegeit ápolták.
A kórház nevében dr. Adorján Andor osztályvezető főorvos köszönte meg az adományt, valamint azt, hogy az egyház figyelemmel kísérte, illetve kíséri gyógyító tevékenységüket.
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember
Kiss Tamástól megtudtuk, hogy ezekben a napokban a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány munkatársai az ország több kórházába ellátogatnak, hogy köszönetet mondjanak, illetve adományokat nyújtsanak át az egészségügyi dolgozóknak. A teljes interjút itt hallgathatja meg: https://soundcloud.com/szgyors-1/kiss-tamas-mrsz
Lehet, hogy egy kép erről: kozmetikumok

Vélemény, hozzászólás?