Kiemelt hírek Szentes

A helyi akciócsoport pályázatokat vár

A Szentesi Helyi Akciócsoport Egyesület (HACS) és a Széchényi Programiroda tájékoztató fórumot tartott július 31-én Szentesen, az Ady Endre utca 1. szám alatt HACS irodában.

A programot Antal Balázs Tibor, a Szentesi Helyi Akciócsoport Egyesület
elnöke nyitotta meg. Vukoszávlyev Szlobodán, a HACS Munkaszervezetének vezetője ismertette az eddigi tevékenységüket, és beszélt a terveikről. A videón meghallgatják a részleteket:

Vukoszávlyev Szlobodán, a HACS Munkaszervezetének vezetője, az eddigi tevékenységről

A helyi akciócsoport pályázatokat vár(Képmelléklettel)A Szentesi Helyi Akciócsoport Egyesület (HACS) és a Széchényi Programiroda tájékoztató fórumot tartott július 31-én Szentesen, az Ady Endre utca 1. szám alatt HACS irodában.A programot Antal Balázs Tibor, a Szentesi Helyi Akciócsoport Egyesületelnöke nyitotta meg. Vukoszávlyev Szlobodán, a HACS Munkaszervezetének vezetője ismertette az eddigi tevékenységüket, és beszélt a terveikről. (A cikk alatti videón meghallgatják a részeleteket.)Az eseményen a Szentesi Széchényi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft. fejlesztési tanácsadói, Dr. Szabó Andrea és Bakó Éva tartottak előadásokat a pályázatok megfelelő beadásáról, megvalósításáról. A HACS várja a civil szervezetek pályázatait, ezért Egyébként az elmúlt év augusztusában jött létre, lépett nyilvánosság elé a Helyi Akciócsoport, azaz a HACS.A csoport a stratégiai céljaira 400 millió forintos támogatást nyert, ebből nyolc éven át összesen 60 milliót költenek a sétálóutcán bérelt irodájuk fenntartására, 160 milliót pedig a Petőfi Szálló és a Művelődési Központ felújítási munkálataira fordítanak. A maradék 180 millió forintos forrásra a helyi vállalkozások, civil szervezetek, sportegyesületek pályázhatnak infrastruktúra fejlesztésére, valamint rendezvényeik finanszírozásához.A fórumon pár fős hallgatóság vett részt.Képek a fórumrólhttps://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4177722075632251:

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. július 31., péntek

Az eseményen a Szentesi Széchényi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft. fejlesztési tanácsadói, Dr. Szabó Andrea és Bakó Éva tartottak előadásokat a pályázatok megfelelő beadásáról, megvalósításáról. A HACS várja a civil szervezetek pályázatait, ezért

Egyébként az elmúlt év augusztusában jött létre, lépett nyilvánosság elé a Helyi Akciócsoport, azaz a HACS.

A csoport a stratégiai céljaira 400 millió forintos támogatást nyert, ebből nyolc éven át összesen 60 milliót költenek a sétálóutcán bérelt irodájuk fenntartására, 160 milliót pedig a Petőfi Szálló és a Művelődési Központ felújítási munkálataira fordítanak. A maradék 180 millió forintos forrásra a helyi vállalkozások, civil szervezetek, sportegyesületek pályázhatnak infrastruktúra fejlesztésére, valamint rendezvényeik finanszírozásához.

A fórumon pár fős hallgatóság vett részt.

Képek a fórumról
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4177722075632251:

Vélemény, hozzászólás?