Hírek Kiemelt hírek Szentes

A hulladék elszállításával kapcsolatos friss hírek

A szentesi hulladék-elszállítással megbízott NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. már tavaly (májusban) létesített a lakosság számára ügyfélpontot Szentesen.
Az ügyfélponton az NHKV Zrt. megbízásából elsősorban a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számlázással, pénzügyi rendezéssel és díjhátralék behajtásával kapcsolatos ügyek intézésére van mód. Természetesen a hulladékszállítással (például többlethulladék elszállítása, eseti lomtalanítás, edényzet cseréje vagy mozgatása stb.), az adatváltozással (szerződéskötéssel, -módosítással, -megszüntetéssel), illetve az egyéb technikai jellegű kérdésekkel kapcsolatos ügyfélszolgálati ügyintézés a megszokott módon, a közszolgáltatón keresztül továbbra is biztosított.
Az ügyfélszolgálat címe és nyitvatartási ideje munkanapokon:
MVM Ügyfélszolgálat
Szentes, Kossuth Lajos utca 13.
Hétfő 08:00-12:00
Csütörtök 12:00-18:00
Többen kérdezték, hogyan alakul az új évben a szemétszállítás rendje, a szelektív hulladék gyűjtés menetrendje. Schauer Tamástól, a szolgáltatást végző FBH-NP Nonprofit Kft. ügyvezetőjétől kapott tájékoztatás szerint, ezekben a napokban véglegesítik az ezzel kapcsolatos tennivalókat, időpontokat és küldik nyomdába, hogy kiadvány készüljön belőle (január végére), és azt eljuttatják a szentesi lakosokhoz.
A terveik szerint lényegi változás nem lesz az előző évihez képest, a szállítási körzetek maradnak, a hulladékudvar működése, nyitva tartása nem változik, zöldhulladék begyűjtésében várható némi módosulás. Ebben a hónapban még érvényes a tavalyi menetrend, kérik, hogy a szentesiek ezt vegyék figyelembe.

Vélemény, hozzászólás?