Egyéb Kiemelt hírek Térség

A Jázmin Apartmanban a vendég az első

Három esztendeje döntött úgy Vígh Zsolt, hogy a családjával szálláshelyet üzemeltetésbe kezd Makó belvárosában. Az induló ötlet annyira sikeresnek bizonyult, hogy azóta már több fejlesztés is követte. Az idén a Maros-parton is tudta fogadni a vendégeket két nyaralóban, jelenleg pedig az apartman bővítésének munkálatai zajlanak a József Attila utcában.

Kislányukról nevezte el másfél éve nyílt apartmanját a makói Vígh család. – Két évtizedig teljesen más munkakörben dolgoztam, de mindig is éreztem magamban kedvet a vendéglátáshoz. A város turisztikai fejlődése mellett a pályámon történt változások miatt döntöttünk úgy, hogy belevágunk a vállalkozásunkba – avatott be Zsolt, a családfő, aki a lakóhelyük szomszédságában vásárolta meg az erre alkalmas ingatlant, amit azóta teljesen felújítottak. Elképzeléseik alapján fiatalos, modern és tágas szálláshelyet alakítottak ki a fürdő közelében.

– A településen még kevés helyen van 45 négyzetméteres apartman, amiből nálunk kettő is található, egy kisebb mellett. A méretekkel és a külön hálótérrel, nappalival, konyhával leginkább a családosokat céloztuk meg, de nagyon jól érzik magukat nálunk azok is, akik egyedül vagy a párjukkal, barátaikkal érkeznek hozzánk – osztotta meg tapasztalatait a tulajdonos. Ennek bizonyítéka, hogy számos visszatérő vendégük van, kiemelkedő értékeléseket kapnak folyamatosan az erre szakosodott oldalakon és több elismerésben is részesültek már. Ezek közül az egyik a Best of Makó turisztikai védjegy, amely versengésben portálunk különdíjasai lettek 2018-ban.

 

– A látogatóink visszajelzéseiből az derül ki, hogy leginkább a korszerű kialakítás, a tisztaság és a vendégszeretet az, ami leginkább szimpatikus számukra. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindig topon legyünk és elégedetten töltsék nálunk az időt – avatott be Zsolt, aki azt is elárulta, nagyon élvezi a munkáját. Ha kérik, szívesen szervez programokat, viszi az érdeklődőket a piacra és segít, ha hiányzik valami. Szerb és angol nyelvtudásának köszönhetően az őket felkeresők harmada érkezik az országon belülről, és ugyanennyien Romániából és Szerbiából is. Mint mondja, nagyban megkönnyíti tevékenységüket, hogy jó az együttműködés a szállásadók között és együtt ötletelnek azon is, miként lehetne a város vonzerejét növelni szezonon kívüli időszakban is, például sport rendezvényekkel. Emellett természetesen az egyéni innovációk is fontosak, esetükben ilyen kezdeményezés a Maros-part népszerűsítése. – Úttörő szerepet vállaltunk ezen a területen. A mostani, kísérleti évünk a strand közelében lévő Jázmin Weekend House és Forest Apartmanokban is eredményesnek bizonyult – értékelt Zsolt, aki jelenleg a József Attila utcai szálláshely bővítésén munkálkodik. Itt irodahelyiségek és újabb szobák, teraszok, kültéri elemek kialakítása mellett, a belső parkolók számát is növelni kívánja a jövőben. További információk a vállalkozásról a www.jazminapartmanmako.hu oldalon szerezhetők.

(Forrás: Makói Híradó)

Vélemény, hozzászólás?