Hírek Szentes

A ‘Jövőnk Szentes’ képviselő-jelöltjei ismertették elképzeléseiket

A Jövőnk Szentes Egyesület augusztus 22-én a Páter házban sajtótájékoztatót tartott, amelyen megtörtént (a legutóbbi tájékoztatón elhalasztott) két egyéni képviselő jelöltjük bemutatása.

Szabó Zoltán Ferenc az egyesület polgármester-jelöltje tájékoztatást adott az elmúlt hetekben végzett munkájukról, majd Vidovics Zoltán (5.számú választókörzet) és Szücs Ildikó (8.számú választókörzet) beszélt röviden életpályájáról, illetve a körzetükkel kapcsolatos elképzeléseiről.
(Részletesebb információkat a videón talál – 15 perc.)

A tájékoztató végén Kiss Csaba képviselő-jelölt (3. számú választókörzet) mondta el, hogy a napokban sikerült összehozniuk a Hajnal utca város felőli részén található vasúti átjáró közlekedésbiztonsági felülvizsgálatát, és megsürgetni a biztonságos átjárást biztosító intézkedések megtételét. Addig egy domború tükör hivatott segíteni a közlekedés biztonságát.
Örömmel újságolta azt is, hogy elkészült a Madách utcai játszótér, azt már birokba is vették a „kismanók”.

A ’Jövőnk Szentes’, illetve a ’Szentesiek a városért’ szlogen jó választás volt, mert a Jövőnk Szentes Egyesület képviselőjelöltjei a lakossággal összefogva, ténylegesen akarnak tenni ezért a településért – indokolta Krausz Jánosné képviselőjelölt (7. számú választókörzet)

Szűcs György képviselőjelölt (9. számú választókörzet) cáfolta, hogy ha nem kormánypárti polgármester és képviselők lesznek a választások után, akkor nem kap uniós anyagi forrást a város. 2021-ben új uniós ciklus kezdődik és akkor valószínűleg már nem a nemzeti kormányok osztják szét a támogatásokat, hanem az uniós intézmények, illetve lehet közvetlenül hozzájuk pályázni a településeknek is – tette hozzá.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2999200610151076

Jövőnk sajttáj 190822

A 'Jövőnk Szentes' képviselő-jelöltjei ismertették elképzeléseiket(Képmelleklettel)A Jövőnk Szentes Egyesület augusztus 22-én a Páter házban sajtótájékoztatót tartott, amelyen megtörtént (a legutóbbi tájékoztatón elhalasztott) két egyéni képviselő jelöltjük bemutatása. Szabó Zoltán Ferenc az egyesület polgármester-jelöltje tájékoztatást adott az elmúlt hetekben végzett munkájukról, majd Vidovics Zoltán (5.számú választókörzet) és Szücs Ildikó (8.számú választókörzet) beszélt röviden életpályájáról, illetve a körzetükkel kapcsolatos elképzeléseiről. (Részletesebb információkat a videón talál – 15 perc.)A tájékoztató végén Kiss Csaba képviselő-jelölt (3. számú választókörzet) mondta el, hogy a napokban sikerült összehozniuk a Hajnal utca város felöli részén található vasúti átjáró közlekedésbiztonsági felülvizsgálatát, és megsürgetni a biztonságos átjárást biztosító intézkedések megtételét. Addig egy domború tükör hivatott segíteni a közlekedés biztonságát. Örömmel újságolta azt is, hogy elkészült a Madách utcai játszótér, azt már birokba is vették a „kismanók”.A ’Jövőnk Szentes’, illetve a ’Szentesiek a városért’ szlogen jó választás volt, mert a Jövőnk Szentes Egyesület képviselőjelöltjei a lakossággal összefogva, ténylegesen akarnak tenni ezért a településért – indokolta Krausz Jánosné képviselőjelölt (7. számú választókörzet)Szűcs György képviselőjelölt (9. számú választókörzet) cáfolta, hogy ha nem kormánypárti polgármester és képviselők lesznek a választások után, akkor nem kap uniós anyagi forrást a város. 2021-ben új uniós ciklus kezdődik és akkor valószínűleg már nem a nemzeti kormányok osztják szét a támogatásokat, hanem az uniós intézmények, illetve lehet közvetlenül hozzájuk pályázni a településeknek is – tette hozzá.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2999200610151076

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. augusztus 22., csütörtök

Vélemény, hozzászólás?