Kiemelt hírek Szentes

A kiváló protokollszakértő Szentesen

Az Együtt Szentesért Egyesület szervezésében a protokoll szakma legkiválóbb szakértője, Görög Ibolya tartott előadást szeptember 18-án, a Megyeháza konferencia és Kulturális Központ dísztermében. A vendégeket Szobota Imréné, a szervező egyesület elnöke köszöntötte.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

Nehéz feladatot vállalt – és oldott meg – az előadó, hiszen az európaiság fontosságáról, az azzal összefüggő viselkedéskultúráról mondta el gondolatait. Ezen belül beszélt a találkozás protokolljáról, a személyt körülvevő zónákról és szerepükről, a non-verbális közlések – öltözködés testbeszéd konvencióiról, a helyes verbalitásról, kommunikációról – magázás, tegezés.

Így szó esett (összefoglalva) a mindennapi “európai” viselkedés “finomságairól”.

Görög Ibolya 12 évig dolgozott a Miniszterelnöki Hivatal Protokoll Főosztályán. 1992-től mint protokollfőnök irányította, szervezte a kormány hivatalos rendezvényeit.

Széleskörű tapasztalatát, könnyed, szellemes és remek stílusban osztotta meg a több mint 150 fős közönségével. A résztvevők nagyszerű élménnyel, és ismereteik megerősítésével gazdagodva tölthették el a mintegy másfél órát a „protokollfőnökkel”.

Exkluzív interjút adott szerkesztőségünknek Görög Ibolya, amelyben olyan témákat is érintett, amiket előadásában nem:

 

 

Vélemény, hozzászólás?