Kiemelt hírek Szentes

A Kultúra Napja tiszteletére több mint félszáz ovis mondott verset

A Magyar Kultúra Napja tiszteletére, a szentesi Árpád Szabadidős Sportklub január 24-én rendezte meg a már több évtizedes hagyományokkal rendelkező Óvodások Vers- és Mesemondó versenyét. Inkább fesztiválnak mondhatnánk, mint versenynek, hiszen ünnepélyes volt, és 10 óvodából 63 gyermek vállalta a fellépést, a vetélkedést.

Az esemény Szabó Zoltán Ferenc, a város polgármestere nyitotta meg, melynek során azt is elmondta, hogy eddig is támogatta ezt a programot, a város vezetőjeként kijelentheti, hogy ez továbbra is így marad.

Üdvözölte a megjelenteket Krausz Jánosné, az Árpád Szabadidős Sportklub elnöke is. Megköszönte a szervezők, a felkészítő óvodapedagógusok munkáját, egyebek mellett azért is, mert ismét növekvő létszámban jelennek meg az óvodák ezen az eseményen.

A vetélkedés előtt a Farkas Antal Utcai Óvoda Lurkó csoportja táncos népi játékokkal „oldotta a hangulatot”. (Részlet a cikk alatti videón.)

Bárányné Magyar Ilona, a Szent Anna utcai Óvoda tagintézmény vezetője vezetésével két csoportban mondták el verseiket, meséiket az ovisok.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

A zsűri tagjai voltak: Tyityánné Tószenberger Olga, Szénásiné Csarmaz Márta, Farsang Anita, Csige Istvánné, Szécsiné Szepesi Mónika és Rúzs-Molnárné Papp Szandra. Ők értékelték a versenyzők teljesítményét, de a végén minden gyermek kapott ajándékot.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3474620712609061

Óvodások Vers- és Mesemondó versenye – Szentesen

A Kultúra Napja tiszteletére több mint félszáz ovis mondott verset(Képmelléklettel)A Magyar Kultúra Napja tiszteletére, a szentesi Árpád Szabadidős Sportklub január 24-én rendezte meg a már több évtizedes hagyományokkal rendelkező Óvodások Vers- és Mesemondó versenyét. Inkább fesztiválnak mondhatnánk, mint versenynek, hiszen ünnepélyes volt, és 10 óvodából 63 gyermek vállalta a fellépést, a vetélkedést. Az esemény Szabó Zoltán Ferenc, a város polgármestere nyitotta meg, melynek során azt is elmondta, hogy eddig is támogatta ezt a programot, a város vezetőjeként kijelentheti, hogy ez továbbra is így marad.Üdvözölte a megjelenteket Krausz Jánosné, az Árpád Szabadidős Sportklub elnöke is. Megköszönte a szervezők, a felkészítő óvodapedagógusok munkáját, egyebek mellett azért is, mert ismét növekvő létszámban jelennek meg az óvodák ezen az eseményen. A vetélkedés előtt a Farkas Antal Utcai Óvoda Lurkó csoportja táncos népi játékokkal „oldotta a hangulatot”. (Részlet a cikk alatti videón.)Bárányné Magyar Ilona, a Szent Anna utcai Óvoda tagintézmény vezetője vezetésével két csoportban mondták el verseiket, meséiket az ovisok. A zsűri tagjai voltak: Tyityánné Tószenberger Olga, Szénásiné Csarmaz Márta, Farsang Anita, Csige Istvánné, Szécsiné Szepesi Mónika és Rúzs-Molnárné Papp Szandra. Ők értékelték a versenyzők teljesítményét, de a végén minden gyermek kapott ajándékot. Képmelléklet:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3474620712609061

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. január 24., péntek

Vélemény, hozzászólás?