Kiemelt hírek Szentes

A labdarúgók jótékonysági akciója – karatés sporttársuknak

A Szentesi Kinizsi labdarúgó csapata kb. egy hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy segítséget nyújt a nemrégiben szörnyű tragédiát szenvedett derekegyházi Hajdú családnak.

Egyrészt felajánlották a mérkőzéseik jegybevételét, másrészt a játékosaik által aláírt mezre lehetett licitálni.

A jótékonysági akció május elején lezárult, és a május 18-án, a Pusztai László Sporttelepen lejátszott Szentes-Csongrád mérkőzés előtt átadták a mez licitálásából, valamint jegybevételből összegyűlt pénzt a Hajdú családnak.

Az adományt Gémes László (szegvári magánemberként) polgármester, Némethy László vezető edző és Vincze Zoltán csapatkapitány adták át a családnak.

A család örömmel fogadta a felajánlást, nagyon valószínű, hogy új házat kell építeniük a leégett helyett, és ez is nagy segítség ehhez.

 

Támogatás a derekegyházi Hajdú családnak

A labdarúgók jótékonysági akciója – karatés sporttársuknakA Szentesi Kinizsi labdarúgó csapata kb. egy hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy segítséget nyújt a nemrégiben szörnyű tragédiát szenvedett derekegyházi Hajdú családnak. Egyrészt felajánlották a mérkőzéseik jegybevételét, másrészt a játékosaik által aláírt mezre lehetett licitálni.A jótékonysági akció május elején lezárult, és a május 18-án, a Pusztai László Sporttelepen lejátszott Szentes-Csongrád mérkőzés előtt átadták a mez licitálásából, valamint jegybevételből összegyűlt pénzt a Hajdú családnak.Az adományt Gémes László (szegvári magánemberként) polgármester, Némethy László vezető edző és Vincze Zoltán csapatkapitány adták át a családnak. A család örömmel fogadta a felajánlást, nagyon valószínű, hogy új házat kell építeniük a leégett helyett, és ez is nagy segítség ehhez.

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. május 18., szombat

Vélemény, hozzászólás?