Hírek Kiemelt hírek Sport Szentes

A labdarúgók megkezdték a felkészülést a tavaszra

A Szentesi Kinizsi SZITE a labdarúgó megyei I. osztályban szereplő együttese az elmúlt év őszén régi-új vezetőedzővel, Koncz Zsolttal, és megújult lendülettel kezdte meg a 2020/2021-es bajnokság pontvadászatát. Ennek, no meg az elvégzett munka eredményének köszönthetően, a tabella ezüstérmes pozíciójából várják a február végi folytatást.
A Pusztai László Sporttelep műfüves pályáján, e hét közepén meg is kezdték a felkészülést a bajnokság tavaszi folytatására. A keret 24 fős, terveik szerint heti két edzést (hétfő, péntek) tartanak, és heti két edzőmérkőzést (szerda szombat) játszanak. Az edzőmeccsek túlnyomó többségét – a műfüves pálya téli előnyei miatt – hazai pályán tartják meg.
Az első edzőmérkőzést január 16-án Tiszaföldvár ellen játszották (a képek itt készültek – csíkos mezben a Kinizsi). Az aránylag kedvező időjárási körülmények között megtartott mérkőzésen a Jász-Nagykun Szolnok megyei I. osztályú bajnokságban szereplő együttes szerezte a több gólt, de ők hamarabb is kezdték a felkészülést, mivel elmaradt mérkőzéseiket még e hónap végén pótolniuk kell.
A hazai gárda játékán látszott, hogy még a felkészülés elején tartanak, a második félidőben már néhol tetszetősen játszottak.

Vélemény, hozzászólás?