Kiemelt hírek Szentes

A Legrand vezetője országos kamarai elnök lett

Szeptember 16-án a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara (MFKI) Igazgatótanácsa egyhangúlag megválasztotta a Kamara új elnökének, Károlyi Lászlót.

Károlyi László 2004-től a Szentes Legrand Zrt. vezérigazgatója. Az évek során számos díjjal ismerték el munkásságát, többek között:

2020-ban, immár ötödik éve kapta meg a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik.
2018-ban a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CsMKIK), döntése alapján a megye gazdasági életében és a kamarai munkában nyújtott kimagasló eredményéért Csongrád Megye Gazdaságáért Díjjal tüntették ki.
Az Év Menedzsere volt a gazdasági válsággal terhelt 2009- es évben.

Az új elnök a 2020-2023-as ciklusban hangsúlyosabbá kívánja tenni a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara pozícióját, mint kulcsszereplőt a francia-magyar üzleti közösségben.

Az állami intézményi szervezetekkel való kapcsolatban határozottan képviseli a tagok érdekeit szolgáló gazdasági szabályzók vállalkozásbarát és beruházást ösztönző fejlesztési javaslatokat.

Innovatív és kreatív megoldásokat szeretne kínálni tagjaik versenyképességének javítása érdekében, alkalmazkodva a jelenlegi és jövőbeli környezeti változásokhoz és kihívásokhoz.

(Fotó: MFKI)

Vélemény, hozzászólás?