Hírek Kiemelt hírek Szentes

A második álom is valóra vált

Szentesen, a Városi Könyvtárban szeptember 21-én mutatták be hivatalosan Kanfi- Horváth Imre szentesi-szegvári költő Szívvel-lélekkel című verseskötetét. A szerzőnek ez a második kötete, ez is az Irodalmi Rádió kiadásában jelent meg, Zsoldos Árpád és Adrienn szerkesztették.
Lehet, hogy egy kép erről: könyv és , szöveg, amely így szól: „Kanfi-Horváth Kanfi-H Imre Szívvel-lélekkel Versek, amiket zerete Verskamkets szült... Kanfi- Horváth Imre Szívvel-lélekkel -lélekkel ersek, amiket szeretet szült...”
Maga a kartonált kötésű könyv 208 oldalas és 120 verset tartalmaz.
Nem véletlenül fogalmaztunk úgy, hogy hivatalos bemutató, hiszen már a szeptember 2-5. között megrendezett 92. Ünnepi Könyvhéten is kezébe vehette az Olvasó.
A Kurca-parti bemutatón Zsoldos Árpád és Adrienn szerkesztők beszélgettek az alkotóval, illetve verseket is olvastak fel az új kötetből.
A beszélgetés során Kanfi-Horváth Imre hálával említette, hogy Szentes város és Szegvár nagyközség vezetése is támogatásra méltónak tartotta költői munkásságát, hiszen az első után a mostani megjelenését is segítették.
A két kötet megjelenése között mintegy 2 év telt el – tevékenyen – tudniillik nagyon sok költeményt írt ez időszak alatt szerző. Ezek a versek képezik az új kötet tartalmának gerincét.
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember
A Szívvel-lélekkel kötet versei az emberi értékekről szólnak: őszinteség, emberség, empátia, elfogadás.
A szerző egy nappal korábban ünnepelte születésnapját, ezért a szerkesztők a beszélgetés végén külön ajándékkal is köszöntötték a költőt. (Aki viszonozta a kedvességüket.)
A helyszínen megvásárolható volt Kanfi-Horváth Imre mindkét verseskötete, amit kérésére dedikált is a szerző.
Lehet, hogy egy kép erről: 9 ember, ülő emberek, álló emberek és belső tér

Vélemény, hozzászólás?