Hírek Sport Térség

A mindszenti mókusok

 A szeptember elején alakult Mindszenti Mókusok Lány Kézilabdacsapatának sportolói folyamatosan készülnek az előttük álló megmérettetésekre, versenyekre. Hetente két alkalommal edzenek a Mindszenti Sportcsarnokban, amelyben hamarosan életük első mérkőzésüket fogják játszani.

A Mindszenti Sport Club SE szakosztályaként működő klub létszáma az első két hónap alapján jelenleg 20 fő, melyet nagycsoportos óvodások, illetve elsőtől negyedik osztályosok alkotnak. A klub évről-évre, felmenő rendszer alapján kíván építkezni, azaz jövőre már a mostani középső csoportosok is bekapcsolódhatnak majd, míg a legidősebb sportolóik jövőre már az ötödikesek lesznek, így haladnak majd felfelé, lépésről-lépésre egészen a felnőtt csapatig. Kitűzött cél, hogy minél magasabb szintű, komoly játéktudású korosztályos csapatok jöjjenek létre az egyesület színein belül. Emellett igyekeznek minél több, a kézilabdán kívüli csapatépítő programot szervezni, illetve a városi rendezvényeken is rendre részt kívánnak venni.

Az edzések mellett decembertől mérkőzések, versenyek sora vár rájuk, Szegedtől Budapesten át, egészen Győrig, de természetesen Mindszenten is sűrűn pályára lépnek majd. A következő szezontól (a 2018/2019-estől) már a Magyar Kézilabda Szövetség Országos Gyermekbajnokságában is indulni fognak, azaz a lehető legkomolyabb versenyeztetési forma valósul meg a városban.

Gyere Te is kézilabdázni, csatlakozz a Mókusokhoz! Folyamatosan várja a csapat nagycsoportos óvodás, első, második, harmadik és negyedik osztályos lányok jelentkezését. Megtalálsz minket kedden és csütörtökön 16:30-18:00 között a Mindszenti Sportcsarnokban. Bővebb információ a 06-30/440-7347-es számon kérhető, illetve a www.mindszentimokusok.webnode.hu weboldalon olvasható.

/Koczka Gergő/

 

 

Vélemény, hozzászólás?