Kiemelt hírek Sport Szentes

A műszaki katonák együtt sportoltak a civilekkel

A szeptember 21-én megrendezett, 23. Csongrád-Szentes „g”-át futáson – a civil lakosok mellett – a MH. 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred 70 katonája is rajthoz állt. A G’átfutás történetében az idei az ötödik alkalom, hogy az alakulat részt vesz sporteseményen.

Közülük egy szakasz gyakorló öltözetben, néhányan sportfelszerelésben, illetve a Zsoldos Ferenc Szakgimnázium és Szakiskola honvéd-kadét diákjai – Antal László ezredparancsnok vezetésével a rövid távot teljesítették, 19-en pedig a hosszú távot.

Műszakiak futása 2019

A műszaki katonák együtt sportoltak a civilekkel(Képmelléklettel)A szeptember 21-én megrendezett, 23. Csongrád-Szentes „g”-át futáson – a civil lakosok mellett – a MH. 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred 70 katona is rajthoz állt. A G’átfutás történetében az idei az ötödik alkalom, hogy az alakulat részt vesz sporteseményen.Közülük egy szakasz gyakorló öltözetben, néhányan sportfelszerelésben, illetve a Zsoldos Ferenc Szakgimnázium és Szakiskola honvéd-kadét diákjai – Antal László ezredparancsnok vezetésével a rövid távot teljesítették, 19-en pedig a hosszú távot.A táv teljesítése után Antal László ezredes közvetlen szavakkal köszönte meg katonáinak az önkéntes vállalást, az eredményes szereplést. Képmelléklet:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3085705964833873

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. szeptember 22., vasárnap

A táv teljesítése után Antal László ezredes közvetlen szavakkal köszönte meg katonáinak az önkéntes vállalást, az eredményes szereplést.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3085705964833873

Vélemény, hozzászólás?