Kiemelt hírek Szentes

A múzeum igazgatóját választották a borrend tagjává

A Bor és Pálinka ünnep keretében a Szent Vince Borrend szeptember 20-án 12. alkalommal rendezte meg a borlovagrendi avató ünnepségét Szentesen.

A borlovagok a város fő utcáján, a Kossuth utcán – a Szentes Városi fúvószenekar kíséretében – haladva, bevonultak a Kossuth térre, ahol a borrend tagjává fogadták Farkas László Róbertet, a Koszta József Múzeum igazgatóját.

Szent Vince borlovagrend ünnepsége Szentesen

A múzeum igazgatóját választották a borrend tagjává(Képmelléklettel)A Bor és Pálinka ünnep keretében a Szent Vince Borrend szeptember 20-án 12. alkalommal rendezte meg a borlovagrendi avató ünnepségét Szentesen. A borlovagok a város fő utcáján, a Kossuth utcán – a Szentes Városi fúvószenekar kíséretében – haladva, bevonultak a Kossuth térre, ahol a borrend tagjává fogadták Farkas László Róbertet, a Koszta József Múzeum igazgatóját.Az ünnepséget követően borkóstolással, muzsikával, tánccal folytatódott a Pálinka és Borfesztivál – sokféle gasztronómia kínálattal.Képmelléklet:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3081567015247768

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. szeptember 20., péntek

Az ünnepséget követően borkóstolással, muzsikával, tánccal folytatódott a Pálinka és Borfesztivál – sokféle gasztronómia kínálattal.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3081567015247768

Vélemény, hozzászólás?