Szentes

A Nádas-házban tartott lakossági fórumot a polgármester és Agócs Lászlóné

Szabó Zoltán Ferenc polgármester köszöntőjében elmondta, hogy kemény évek vannak mögöttünk. Hangsúlyozta, hogy 2020-21-ben a Covid miatt nem tudtak találkozni személyesen a szentesi romákkal, majd az orosz-ukrán háború akadályozta meg az eddigi találkozókat.

Agócs Lászlóné, a körzet települési képviselője örömét fejezte ki a családias fogadtatás miatt. Hozzátette: 2019 őszén és Mikuláskor is nagy bulit csaptak, de ezeket két évig nem lehetett megtartani az anyagi források hiánya miatt.

Bejelentette azt is, hogy kívül és belül is megújul a Nádas-ház. Festés és mázolás valamint a kerítés megújítása vár a területre. És nem kell majd kulcsot kérni a gyerekeknek a játszótérre bejutáshoz.

Kiemelte, hogy május 18-án gyermeknapot tartanak a Nádas-ház környékén  9 és 13 óra között. A saját ugráló trambulinját Varga Ferenc adja a rendezvényhez.

A körzet képviselője hangsúlyozta: ” lesz egy kis üdítő, lesz egy kis sütemény a gyerekeknek, felnőtteknek, és aki szeretne egy ebédet, akkor meghívjuk egy ebédre is”.

Vélemény, hozzászólás?