Hírek Kiemelt hírek Szentes

A nagycsaládosok kérése – ajándéka

A szentesi Együtt Nagycsaládosok Egyesülete 1993 óta tevékenyen dolgozik a városunkban élő, több gyermeket nevelő családok megsegítése érdekében. Egyesületünk teljes mértékben nonprofit szervezet, fennmaradásunkat tagcsaládjaink önkéntes munkájából, pályázati forrásokból, és a lakosság 1%-os adó felajánlásából biztosítjuk.
Idén egy új utat kerestünk a lakosság megszólítására, elhagyva az elmúlt évek oly népszerű digitális megoldásait. Az elmúlt hetek során több, mint 500 darab plüss figurát, és közel 100 darab könyvet helyeztünk el a város különböző pontjain. Ajándékainkat egy kis üzenettel láttuk el, melyben arra kérjük a megtalálókat, hogy amennyiben módjuk van rá, adójuk egy 1%-át egyesületünk részére ajánlják fel.
Fennállásunk óta munkánk minden mozzanatát áthatotta a segítség nyújtása. Most sem csak kérni szeretnénk, hanem adunk is cserébe valamit. A plüssfigurák és könyvek kiosztásával nem csupán az 1% gyűjtése volt a célunk, hanem az is célunk volt, hogy a tárgyaink megtalálóinak örömet okozzunk.
Bízunk benne, hogy ez a módszer is hozzájárul szervezetünk hosszú távú fenntarthatóságához, s reméljük, hogy sikerült boldog pillanatokat szereznünk az új kis tulajdonosok részére.
Együtt Nagycsaládosok Egyesülete
18452653-1-06
Nagy Andrea elnök
0
Elért emberek
0
aktivitás
Bejegyzés kiemelése
Tetszik

Hozzászólás
Megosztás

Vélemény, hozzászólás?