Kiemelt hírek Szentes

A pólós szövetségi kapitány Szentesen

A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Märcz Tamás március 27-én Szentesre látogatott. Megtekintette a felnőtt férfi csapat szárazföldi- és medencés tréningjét. Megbeszélését folytatott Bujdosó Tamással, a Szentesi Vízilabda Klub elnökével, Pellei Csabával a csapat vezetőedzőjével, Horváth Tamás másodedzővel, megismerkedett az egyesület szervezeti felépítésével, minden napi tevékenységével, gondjaikkal.

A szövetségi kapitány kérdésünkre elmondta, hogy két szentesi játékost, Nagy Mártont, és Pellei Frankot hívja meg a most alakuló ’B’ válogatottba, amely gyakorlatilag az ’A’ válogatottnak adja a hátországát, „a nagy válogatottság előtere, onnan nagyon könnyű lehet az átjárás”.

A látogatása céljáról, a közelgő zágrábi Európa Kupáról is kérdeztük Märcz Tamást, a válaszait a videón hallgathatják meg.

Ha rövidebben is, de találkozott az éppen Szentesen edzőtáborozó Debrecen férfi vízilabdacsapatával, annak edzőjével is.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2633528790051595

 

Märcz Tamás Szentesen

A pólós szövetségi kapitány Szentesen (Képmelléklettel)A magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Märcz Tamás március 27-én Szentesre látogatott. Megtekintette a felnőtt férfi csapat szárazföldi- és medencés tréningjét. Megbeszélését folytatott Bujdosó Tamással, a Szentesi Vízilabda Klub elnökével, Pellei Csabával a csapat vezetőedzőjével, Horváth Tamás másodedzővel, megismerkedett az egyesület szervezeti felépítésével, minden napi tevekénységével, gondjaikkal.A szövetségi kapitány kérdésünkre elmondta, hogy két szentesi játékost, Nagy Mártont, és Pellei Frankot hívja meg a most alakuló ’B’ válogatottba, amely gyakorlatilag az ’A’ válogatottnak adja a hátországát, „a nagy válogatottság előtere, onnan nagyon könnyű lehet az átjárás”.A látogatása céljáról, a közelgő zágrábi Európa Kupáról is kérdeztük Märcz Tamást, a válaszait a videón hallgathatják meg.Ha rövidebben is, de találkozott az éppen Szentesen edzőtáborozó Debrecen férfi vízilabdacsapatával, annak edzőjével is. Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2633528790051595

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. március 27., szerda

Vélemény, hozzászólás?