Hírek Kiemelt hírek Szentes

A Rákóczi utcai ovisok elültették a ballagók fáját

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a szentesi önkormányzat az elmúlt napokban – hagyományteremtő jelleggel – facsemetéket adományozott a helyi óvodák elballagó gyermekeinek.
A Rákóczi utcai óvodában Győri Gyuláné (Eszterke óvó néni), Piti Gáborné (Gabika óvó néni) május 11-én el is ültették a Csüngőborsó fát. A Katica csoport vállalt, hogy a ballagó ovisok nevében megfelelő helyet keres és elülteti a facsemetét. A gyerekek nagy örömmel vettek részt a munkában, és mindenki néhány lapát föld elhelyezésével járult hozzá a különleges fa elültetéséhez.
Képgaléria:
Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember, álló emberek és szabadtéri
Lehet, hogy egy kép erről: 7 ember, álló emberek, virág és szabadtéri
Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, álló emberek és szabadtéri
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, gyermek, álló emberek és szabadtéri
Lehet, hogy egy kép erről: 23 ember, gyermek, álló emberek és szabadtéri
Egyébként a Rákóczi utcai Óvodában június közepén 5 csoportból 50 kisgyermek ballag el az intézményből, hogy a továbbiakban már az általános iskolában ’folytassa életét’.
Éppen ezen a napon készült el, illetve avatta fel a Katica csoport az ’érzékenyítő járdát’, amelyet szintén nagy érdeklődéssel és izgalommal vettek birtokukba.
Videón:
A játék kialakítását az oviba járó testvérpár két kisleány Csendes Panna és Abigél nagypapája Kozma András, illetve szülei, Csendes Zoltán és Kozma Anita, valamint az Autark támogatta.
Lehet, hogy egy kép erről: gyermek, állás és szabadtéri

Vélemény, hozzászólás?