Kiemelt hírek Szentes

A református iskolában díjazták a legjobban tanulókat

A Szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskola június 14-én, az iskola dísztermében rendezte meg a már hagyományos Díjátadó gáláját. Itt kapták meg a 2018/2019-es tanévben legjobb tanulmányi eredményeket elérő diákok az elismeréseiket.

Fehér Csaba, a fenntartó Nagytemplomi Református gyülekezet lelkésze köszöntötte elsőként a diákokat és szüleiket. Többek között arról is beszélt, hogy az Istentől kapott talentumot nemcsak megtartani, hanem fejleszteni is kell. Örömét fejezte ki, hogy sok diák tartja fontosnak a széleskörű és alapos ismeretszerzést.

Karikó-Tóth Tibor igazgató is üdvözölte a diákokat, szüleiket, megköszönve egész éves munkájukat. Jó volt látni, hogy a városi ünnepségen milyen sok, a református iskolába járó diák kapott elismerést kiemelkedő tanulmányi munkájáért – tevékenységüket ezúttal az iskola is elismeri.

Összesen közel 100 gyermek kapott Oklevelet, és ajándékkönyvet. A Kiss Bálint díjat és az Iskoláért díjat a június 15-i ballagási istentisztelet és ünnepségen adják át.

A díjazottak névsora:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2820035894734216

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2820040301400442

Vélemény, hozzászólás?