Kiemelt hírek Szentes

A show műsorok parkettjén is sikeres a szentesi táncos

A szentesi Szilver TSE táncosa Hegyes Bertalan – Gelencsér Tímeával párban – megnyerték az egyik országos kereskedelmi TV tánc show-ját, a Dancing with the Starst.
Nagy siker ez a párnak (együtt és külön-külön is), és a táncos fiatalembert sportkarrierjén elindító Szilver TSE-nek egyaránt.
A martfűi születésű Berci (mindenki így szólítja az egyesületben) 10 éves kora óta táncol, leghosszabb ideig Kis Violetta volt a párja. Különböző korosztályokban és felnőttben 24-szeres Magyar Bajnok – döntően tíztánc kategóriában. Kedvenc tánca a tangó, de standard táncokban is a magyar élmezőny tagja.
Elnézést kérek párjától, a kiváló sportoló, szépségversenyeket is nyert Gelencsér Tímeától, hogy ezúttal nem ő a főszereplő, de hát egy szentesi médiában mégis csak a 11 éves kora óta Szentesen élő, sikereit is itt elérő és „ideajánló” remek sportolóról van szó.
Többek között azért is használtam a remek jelzőt, mert győzelmüket követően felajánlottak egy millió forintot a szentesi székhelyű, Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány javára.
Ezek után nézzék meg a Bercivel készült, őszinte interjút, melyben a fantasztikus siker hátterébe enged bepillantást:

Vélemény, hozzászólás?