Szentes

A sportcsarnokról is beszélt Szijjártó Péter Szentesen

Bozó Zoltán meghívására Szentesre látogatott a napokban Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter szerint a szentesi sportcsarnok helyzetére is kitért.

Az egykori Vármegyeháza megtelt az érdeklődőkkel. Szijjártó Péter a leégett sportcsarnokról azt mondta, hogy “ez a katasztrófa nemcsak a versenysport lehetőségeit tizedelte meg, hanem a gyerekektől is elvette a sportolás lehetőségét. Ezt mihamarabb orvosolni kell”.

Az eseményről a Szentesi Gyors is beszámolt. Ők azt emelték ki, hogy “nagyon szívesen működünk veled együtt abban, Zoli, az önkormányzati választás után, hogy megnézzük, hogy milyen módon tudjuk fölfele nyomni a háború miatt ellehetetlenült beruházások listáján a szentesi sportcsarnok újraépítését” 

“A gond az, hogy a háború miatt a fejlesztési céloktól 4 ezer milliárd forintot kellett elvonni, ebben lett volna például a szentesi sportcsarnoknak az újraépítése is. Az ígéret azonban továbbra is érvényes, amint újra rendelkezésre állnak források a fejlesztésekre, a szentesi sportcsarnok a kiemelt célkitűzések között fog szerepelni. A szentesi gyerekek nem maradhatnak sportolási lehetőség nélkül” – szögezte le Szijjártó Péter.

Fotó: Bozó Zoltán politikusi oldala.

Vélemény, hozzászólás?