Hírek Kiemelt hírek Szentes

A sporthorgász egyesület közgyűlése folytatta és befejezte munkáját

A szentesi Gerecz Elemér Sporthorgász Egyesület május 22-én az Ifjúsági Házban, a január 23-i Közgyűlés folytatásaként ülésezett.
Mint ahogy a hivatalos honlapjukon is közzétett meghívóban fogalmaztak: a 8 óra 30 percre elhalasztott/összehívott közgyűlés határozatképtelensége esetén a Közgyűlés változatlan helyen, 9 órai kezdéssel kerül megtartásra
, amely a jelenlévők számától függetlenül határozatképes, a már közölt napirendi pontokban.
Ennek megfelelően kezdődött-folytatódott a fórum, ekkor 18-an voltak jelen. Gergely Gábor egyesületi alelnök vezetésével két napirendi pontról tárgyaltak:
+ A 2021. évi gazdasági beszámoló és a 2022. évi tervezett költségvetés.
+ Az Alapszabály módosításáról
Az egyes napirendi pont előadója, a gazdasági felelős betegség miatt nem jelent meg, így az előterjesztést Gergely Gábor olvasta fel. A gazdálkodás fontosabb számait megismerték a jelenlévők, egy kérdés és annak megválaszolását követően egy tartózkodás mellett elfogadták a tavalyi beszámolót és az idei gazdasági terveket.
A második napirendi pontot dr. Rébeli-Szabó Tamás, a Felügyelő Bizottság elnöke terjesztette elő.
Több, a régi Alapszabályt csak módosító, egyes megfogalmazásokat pontosító javaslatokat ismertetett, amit (külön-külön megszavaztatva) a jelenlévők szinte egyhangúlag elfogadtak.
A most elfogadott módosított Alapszabályt (várhatóan) 15 napon belül az egyesület hivatalos honlapján is megjelentetik, jelölve az elfogadott változtatásokat.
A tanácskozás végén megállapították, hogy a 2021-es évi Közgyűlés feladata befejeződött.

Vélemény, hozzászólás?