Kiemelt hírek Sport Szentes

A szenior úszók elkezdték a versenyzést

Szentesen, a dr. Rébeli Szabó József Sportuszodába június 13-án rendezték meg a 25. Szentesi (kicsit más) Szenior Úszóverseny. Hangulata, és a versenylehetőség miatt már nagyon vártuk ezt az eseményt – mondta több jelenlévő is.

Összesen mintegy 180 versenyző jött el a jubileumi versengésre, ami már megnyitásában is eltért az eddigi 24 megnyitótól. Először is a járvány miatti veszélyhelyzet után ez volt az első megméretés. Bemelegítésként – kígyóúszást szerveztek, vagyis pályánként haladva körbeúszták a 33-as medencét. Minden résztvevő kapott egy-egy erre az alkalomra készített érmet

Ezt követően köszöntötte a megjelenteket Szirbik Imre egykori, és Szabó Zoltán Ferenc jelenlegi polgármester. A megnyitó befejezéseként a résztvevők közösen elénekelték Kovács Attila (Pom-Pom együttes) saját szerzeményét: Dal a szenior úszó-családról.

Ezután elkezdődött a 27 versenyszámot magába foglaló versengés. Gyakorlatilag a négy úszásnemben, férfiak és nők, 33 és 66 méteres távot teljesítve döntik el az érmek sorsát.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3967393129998481

 

Vélemény, hozzászólás?