Hírek

A szentesi aktfotó kiállítás képei most Orosházán láthatók

A Nagy Gyula Területi Múzeum, az Orosházi Városi Képtár és a Szentesi Fotókör szervezésében március 31-én nyílt meg XXI. SZENTESI AKTFOTÓ BIENNÁLÉ tárlata a Városi Képtárban.
A Szentesen tavaly nyáron rendezett aktfotó kiállítás orosházi bemutatóján Dávid Zoltán, Orosháza város polgármestere mondott köszöntőt, majd Nagy István fotóművész, a Szentesi Fotóklub vezetője nyitotta meg a tárlatot.
Nagyon sok átgondolt, hozzáértéssel, művészi látásmóddal válogatott kép érkezett a 21. alkalommal meghirdetett pályázatra, számos komoly portfólióval is találkozott a meghívott (fotóművészekből álló) zsűri. A bírálóbizottság pedig most is alkotói kollekciókat díjazott főként, vagy választott be a kiállítás képanyagába.
Mind képileg, mind technikailag sokszínű a Szentesi Aktfotó Biennálé tárlata, ezért ajánlom mindenkinek a képek megnézését – mondta megnyitójában Nagy István fotóművész.
A Szentesi Aktfotó Biennálé alkotásaiból álló kiállítást egy hónapon át, május 21-ig láthatja az orosházi közönség a Városi Képtár (Orosháza, Thék Endre u. 1.) emeleti kiállítótermében.
Akinek arrafelé vezet úti célja, térjen be, érdemes megnézni a művészi képeket, pláne, ha még nem látta.

Vélemény, hozzászólás?