Szentes

A szentesi lecsófesztivál atyja a családjától tanulta a jótékonykodást

Három szentesi vállalkozás összesen 1,2 millió forint összértékű adománnyal támogatta a helyi mentőállomást. A mentősök többek között mosógépet, kompresszort, sövényvágót, kanapét és íróasztalt is kaptak  Hunor Coop Zrt., a metALCOM Zrt. és a Délkertész jóvoltából.

A Szentesi Gyors interjút közölt az egyikük vezetőjével, Mészáros Zoltánnal, a HUNOR-COOP ZRt. elnök-vezérigazgatójával. Ebben is szóba került a jótékonykodás.

Szentes díszpolgára ezzel kapcsolatban arról beszélt, hogy “ezt a filozófiát is otthonról hoztam, s ezt a cégnél is alkalmazom. Hiszek abban, hogy akinek van lehetősége, tehetsége vissza kell, hogy adjon a környezetének. Az elmúlt esztendőkben a Mentőszolgálat Alapítvány, a Szegedi Gyermekklinika és a kárpátaljai magyarok támogatása csak a kiemelkedő projektek.

Az interjúban arról is kérdezték, hogy kit ajánlana Szentes élére. Egyértelműen megmondta, hogy Bozó Zoltánban látja az esélyt, “aki városunk jövőjét, annak fejlődését garantálhatja. Ő az az ember aki 25 éves vezetői tapasztalatát, melyet a legkeményebb versenypiacon szerzett, az itt élők javára fordíthatja”.

 

Vélemény, hozzászólás?