Kiemelt hírek Sport Szentes

A szentesi tenisztorna legeredményesebbjei

Utánpótláskorú versenyzők számára rendeztek Országos Vidékbajnokságot Szentesen, a Dr. Lakos Sándor Teniszcentrumban.

A július 13-24. között megtartott Metalcom Korosztályos Vidék Bajnokságon 15 vidéki városból, 25 egyesület 212 versenyzője indult el az egyéni, a páros és a csapatversenyben. A legjobbak az augusztusi Magyar Bajnokságra jutnak, ahol el fogják dönteni a bajnoki cím sorsát.

A szentesi megméretésen a jók között is a legeredményesebbnek bizonyult Bíró Melinda (Gellért SE, Szeged) és Gombás Péter (Kiskút TK. Székesfehérvár). Ők a sorozat végén, július 24-én metALCOM Zrt. által felajánlott különdíjat, egy-egy elektromos rollert vehettek át.

Gombás Péter: ez volt eddig az egyik legeredményesebb tornám. Itt most csapatban második lettem (Budai Zoltánnal), párosban első (Riskó Rolanddal) és az egyest is megnyertem. Ugyan sokat idegeskedtem, de nagy élmény volt itt lenni, és ilyen jól szerepelni. Az egyik ehhez hasonló sportélményem, amikor a Tennis Classics 2010 verseny is jól sikerült, és Ivan Lendl és Mats Wilander adták át az érmet.

Jól jött a különdíj, segít majd edzésekre (is) gyorsabban eljutni.

Bíró Melinda: csapatban és egyéniben első lettem, párosban második. Elégedett vagyok a szereplésemmel, sajnálom, hogy a párost nem tudtuk megnyerni. Nekem egy Monte Carlo-i teniszversenyen való részvétele jelentette eddig a legszebb élményt.

Köszönöm a különdíjat, sokféleképpen tudom és fogom majd hasznosítani.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4142787132459079

Vélemény, hozzászólás?