Kiemelt hírek Szentes

A szeretet és a szépség legyőzte a varázslatot

A Szentesi Művelődési Központ szervezte Micimackó Bérlet keretében április 9-én a Móricz Zsigmond Művelődési Házban mutatta be a Nektár Színház a Szépség és a Szörnyeteg című előadását.

A mesejátékban a jó megküzd a rosszért. Nem a rosszal, hanem a rosszért, hogy ne legyen többé rossz! A megátkozott Hercegért küzd Szépség – a polgárleány, hogy megszelídítse, és szörnnyé varázsolt arca újra emberi legyen!

 

 

A zenés darab színészei – Vincze Kata, Borbély János, Balogh Ferenc, Szabó Endre és Fodor Viktória – játékukkal „mondták ki” az örök igazságot: a szeretet soha el nem múlik!

A mesejátékot – két előadásban – mintegy 400 szentesi, és Szentes környéki óvodás tekintette meg. Ez volt a bérlet ötödik, egyben évadzáró programja, de már a Művelődési Központ munkatársai megkezdték a következő szezon bemutatóinak és bérleteinek szervezését.

Rövid részlet az előadásból:

Nektár Színház – Szépség és a Szörnyeteg

A szeretet és a szépség legyőzte a varázslatotA Szentesi Művelődési Központ szervezte Micimackó Bérlet keretében április 9-én a Móricz Zsigmond Művelődési Házban mutatta be a Nektár Színház a Szépség és a Szörnyeteg című előadását.Az erről szóló cikk:http://hir45.hu/a-szeretet-es-a-szepseg-legyozte-a-varazslatot/

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. április 9.

Vélemény, hozzászólás?