Kiemelt hírek Szentes

A Szeretet mindent elfogad – Sportágválasztó

A Szentes Város Gondozási Központ, az Életjel Kulturális és Sportegyesület bevonásával, a Hódmezővásárhelyi Diáksportegyesület támogatásával szeptember 11-én a dr. Papp László Városi Sportcsarnok előtti parkban rendezte meg a Szeretet mindent elfogad Sportágválasztó rendezvényét.

A napjainkban meghozott előírásoknak megfelelően korlátozott számban (és nem mellesleg az egészségügyi szabályokat betartva) elsősorban a Gondozási Központ ellátottjai és néhány helyi meghívott intézmény vehettek részt, de még Kiskunhalasról is érkeztek sportolni vágyók.

 

 

Az eseményt – közvetlen, és sportolásra buzdító szavakkal – Czakó-Kádár Viktória, a Szentesi Egészségfejlesztési Iroda vezető munkatársa nyitotta meg, majd a Gondozási Központ, IV sz. klub ellátottjai és a HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum diákjai egy közös táncos produkcióval nyitotta meg a „sportolási lehetőségek tárházát”.

Összesen 10-féle sportágat próbálhattak ki a jelenlévők, melyek során sport-szakemberek segítették az interaktív részvételt. Eközben a HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum 11. c osztályos (egészségügyis) diákok – Dudás-Szabóné Deák Judit tanárnő vezetésével – szervezték a pergő lebonyolítást.

A délelőtt folyamán frissítőkkel, üdítőkkel kínálták, pogácsával kínálták a résztvevőket, déleben ebéd zárta a programot.

Kellemes, hangulatos környezetben, kiváló időjárásban, szeretettől körülvéve sportolhattak, mozoghattak a szociális gondozottak.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4378934112177712

 

Vélemény, hozzászólás?