Kiemelt hírek Sport Szentes

A SZILVER TSE megkezdte a felkészülést az őszi versenyekre

A Szilver TSE – már hagyományosan – minden év augusztusában megszervezi a nyári táborát, hogy elsősorban az utánpótláskorú versenyzőket a lehető legjobban felkészítsék a szeptemberben kezdődő versenyszezonra.

Ebben az esztendőben az alapozást biztosító nyári edzőtábort augusztus 3. és augusztus 9. között tartják, melynek keretében három helyszínen mintegy 100 páros készül a közelgő versenyeire.

Ezen a hétvégén, augusztus 3-4-én a kimagasló tudású, nemzetközi eredményekkel rendelkező litván páros, Donatas Vazelis és Lina Chatkeviciute tartott órákat – kisebb csoportoknak. (A videón őket láthatják.)

Képek:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2953072951430509

Donatas Vazelis és Lina Chatkeviciute táncórái

A SZILVER TSE megkezdte a felkészülést az őszi versenyekre(Képekkel)A Szilver TSE – már hagyományosan – minden év augusztusában megszervezi a nyári táborát, hogy elsősorban az utánpótláskorú versenyzőket a lehető legjobban felkészítsék a szeptemberben kezdődő versenyszezonra. Ebben az esztendőben az alapozást biztosító nyári edzőtábort augusztus 3. és augusztus 9. között tartják, melynek keretében három helyszínen mintegy 100 páros készül a közelgő versenyeire. Ezen a hétvégén, augusztus 3-4-én a kimagasló tudású, nemzetközi eredményekkel rendelkező litván páros, Donatas Vazelis és Lina Chatkeviciute tartott órákat – kisebb csoportoknak. (A videón őket láthatják.)Képek:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2953072951430509Később részletesen is beszámolunk a tábor munkájáról.

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. augusztus 4., vasárnap

Vélemény, hozzászólás?