Hírek Kiemelt hírek Szentes

A tanulmányi- és sportversenyek legjobbjai köszöntötték Szentesen

Szentes Város Önkormányzata június 16-án a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központ udvarán rendezte meg Tanulmányi Versenyes Ünnepségét, melyen a 2021/2022-es tanévben a megyei és az országos tanulmányi versenyen, illetve a diákolimpiai versenyeken sikeresen szereplő diákok elismerésére került sor.
A megjelenteket Szabó Zoltán Ferenc polgármester köszöntötte, majd a tanulás jelentőségéről beszélt. Ráirányította a figyelmet arra, hogy az ember nemcsak az iskolában, hanem az életben, nap mint nap tanul. Akár egy ilyen ünnepségen is sok tapasztalatra, esetleg új ismertekre lehet szert tenni.
Az ünnepségen jelen volt Farkas Sándor, a térség országgyűlési képviselője, agrárminiszterhelyettes is, aki szintén üdvözölte az elismerésben részesített diákokat és a felkészítő tanáraikat.
Az ünnepségen ezután elismerésben (oklevél és ajándékutalvány) részesítették a tanulmányi versenyeken kiemelkedő eredményt elérőket, valamint a diákolimpiákon a legjobban szereplőket.
Az elismeréseket Farkas Sándor, Szabó Zoltán Ferenc, Kiss Csaba István alpolgármester és Vidovics Zoltán, a helyi önkormányzat Sport-és Ifjúsági Bizottságának az elnöke adták át.
(Az elismerésben részesült diákok és felkészítő pedagógusok névsorát a képmellékletben találják meg.)
Képmelléklet a tanulmányi versenyeken kiemelkedően szereplők elismeréséről:
Képmelléklet a diákolimpián nyújtott szereplés kapcsán kapott elismerésekről:

Vélemény, hozzászólás?