Sport Szentes

A TE felé fordul a szentesi teniszklub

Bozó Zoltán, a Szentesi Tenisz Klub elnöke bejelentette, hogy új irányokat határozott meg a klub jövőjére, melynek központi eleme egy ambiciózus együttműködés a Testnevelési Egyetemmel.

A klubelnök egy családi nap keretében ismertette a fejlesztési tervet, amely Szentes városát nem csak hazai, de nemzetközi szinten is elismert teniszközponttá kívánja formálni – számol be a Szentesi Gyors.

Bozó Zoltán elmondta, hogy ez az együttműködés lehetővé teszi egy új, multifunkcionális edzőközpont létrehozását. A tervezett központ nem csupán a szakmai képzések otthona lesz, hanem a gyakorlati oktatásnak is helyet biztosít Szentesen, erősítve ezzel a helyi és regionális teniszéletet.

A fejlesztések magukban foglalják a klubház modernizálását, a pályák felújítását, napelemes rendszerek telepítését, valamint nemzetközi szintű versenypályák kialakítását.

A Testnevelési Egyetemmel kötött megállapodást Bozó Zoltán és Mocsai Lajos professzor, az egyetem képviselője írt alá. „Ez a partnerségnem csupán a tenisz, hanem a szentesi közösség számára is hatalmas lehetőségeket rejt” – mondta Mocsai Lajos, aki kiemelte, hogy a gyakorlatban is meg kell valósítani a kitűzött célokat.

A Szentesi Gyors 4. száma hamarosan érkezik.

Vélemény, hozzászólás?